Kolejne nowości w Bistro
Steki rasy Black Angus.
Oryginalnie rasa ta pochodzi ze Szkocji. Jest to druga najlepsza rasa bydła na świcie, jeśli chodzi o walory smakowe. Wyjątkowa, doceniania przez najlepszych szefów kuchni. Nasze steki były sezonowane z kością. Bydło pochodzi z polskiej farmy. Zachwycają się nimi Irlandczycy, Włosi i Hiszpanie. Czas i na nas! Możecie zamówić z rostbefu / rib eye / polędwicy do zrobienia samemu w domu na grillu.
Przygotowaliśmy również dania gotowe :
Steak (do wyboru rib eye / rostbef) 250 / 350 g / fondant ziemniaczany / pak choi / por / sos holenderski
100 / 120 zł zależnie jaka porcja steku.
Słodkości
Co tydzień szef Carlos rusza ze swoją cukiernią. Na każdy weekend jest zawsze coś nowego i przede wszystkim pysznego!
Tarta z kremem cytrynowym udekorowana bezową chmurką z malinami.
Ekler z kruszonką, kremem czekoladowym i mascarpone z owocami. Ekler z kremę patissiere oblany białą lub ciemną czekoladą.
Nowość VEGAN BOWL
Nowa odsłona Vegan Bowl – smażone, lekko pikantne tofu, pieczony kalafior, groszek cukrowy, pak choi, kasza bulgur i salsa caribe.
Napisz do nas
Dowiedz się więcej