szef Carlos w kuchni

Oferta

warsztaty dla dzieci

Warsztaty dla dzieci

Szef Carlos jest ulubieńcem najmłodszych – pomysł na warsztaty zrodził się dzięki rodzicom, którzy przychodzą do Bistro. Od roku czasu warsztaty odbywają się cyklicznie – raz w miesiącu. Za każdym razem jakiś nowy temat. Szef współpracuje z Nestle Polska, które organizuje warsztaty zdrowego żywienia dla Dzieci. Organizujemy także warsztaty dla szkół i przedszkoli oraz urodziny dla dzieci połączone z gotowaniem z Carlosem.

degustacja w kuchni

Warsztaty dla dorosłych

Również cyklicznie odbywają się warsztaty dla dorosłych. Gotowanie z Szefem w fantastycznej, kameralnej atmosferze jest bardzo chwalone przez Gości i cieszy się dużym zainteresowaniem. Tematyka jest różna od wołowiny, po wegetariańskie inspiracje na kuchni meksykańskiej kończąc. Organizujemy także prywatne lekcje gotowania z Carlosem, które cieszą się dużym powodzeniem jako prezent urodzinowy oraz warsztaty dla pracowników firm.

restauracja stolik widok na bar

Imprezy okolicznościowe

Bistro to idealne miejsce na imieniny, urodziny, chrzciny, małe przyjęcie weselne, komunię lub spotkanie firmowe, eventy i bankiety. Do każdego Gościa podchodzimy indywidualnie. Na spotkaniu nasza menadżer omawia każdy szczegół, dopasowuje menu do gustu Gości. Staramy się stosować zasadę „no waste” i propagować gotowanie na miarę nie na wyrost.

szef Carlos i Kurt Scheller

Degustacje

Gastronomia to nasza pasja, stąd też degustacje. Chcemy aby Goście z naszego małego miasta poznawali nowe smaki, odkrywali nowości kulinarne, bawili się jedząc. Współpracujemy z fantastycznymi sommelierami i barmanami. Dzięki temu degustacje alkoholi są na najwyższym poziomie. Kolacje degustacyjne z gwiazdami kulinarnymi bądź te przygotowywane przez Carlosa i Macieja to nie tylko wspaniała uczta dla podniebienia ale też fantastycznie spędzony wieczór przy dobrej muzyce i we wspaniałej atmosferze. Organizujemy również degustacje dla firm.

Bistro Cafe&Tapas tatar

Cateringi

Zawsze możecie liczyć na Bistro w kwestii cateringu na święta lub rodzinne i firmowe okazje. Carlos specjalizuje się w mini porcjach stąd jego bufety to małe dzieła sztuki. Każde zlecenie traktujemy bardzo indywidualnie – dowozimy cateringi na miejsce.

Bistro Cafe&Tapas krab

Weekendy tematyczne

Rozwijamy kulinarnie nasz Krotoszyn – każdego miesiąca bawimy się w nowy festiwal. Są sezonowane steki, owoce morza, hamburgery, trufle. Zawsze od piątku do niedzieli serwujemy specjalne menu. Więcej informacji na naszym FB i w aktualnościach. W sezonie letnim organizujemy również Tapas Music Festiwal – koncerty na świeżym powietrzu, podczas których serwujemy tapasy.

Słodki stół

Słodki stół cieszy się coraz większym zainteresowaniem wśród gości. Zdecydowanie zaskakują swoim wyglądem jak i też smakiem, a szef Carlos Contreras wraz ze swoją podopieczną Oksaną Hatash dokładają wszelkim starań w ich wykonanie. W naszej ofercie znajdą się różne monoporcje, takie jak na przykład: beza pavlova, cakepoops, tartaletka, ptyś, ekler, lody czy makaroniki.
Słodki stół może okazać się słodką i pyszną niespodzianką dla Waszych gości. Jeśli jesteście zainteresowani i chcecie dopytać o szczegóły możecie zadzwonić do Olgi tel. 501 815 306.

Zadzwoń
Rezerwuj
Dojazd