Kolejne nowości w Bistro

Wróć

Kolejne nowości w Bistro

Steki rasy Black Angus.

Oryginalnie rasa ta pochodzi ze Szkocji. Jest to druga najlepsza rasa bydła na świcie, jeśli chodzi o walory smakowe. Wyjątkowa, doceniania przez najlepszych szefów kuchni. Nasze steki były sezonowane z kością. Bydło pochodzi z polskiej farmy. Zachwycają się nimi Irlandczycy, Włosi i Hiszpanie. Czas i na nas! Możecie zamówić z rostbefu / rib eye / polędwicy do zrobienia samemu w domu na grillu.

Przygotowaliśmy również dania gotowe :

Steak (do wyboru rib eye / rostbef) 250 / 350 g / fondant ziemniaczany / pak choi / por / sos holenderski 

100 / 120 zł zależnie jaka porcja steku.

Słodkości

Co tydzień szef Carlos rusza ze swoją cukiernią. Na każdy weekend jest zawsze coś nowego i przede wszystkim pysznego!

Tarta z kremem cytrynowym udekorowana bezową chmurką z malinami.

Ekler z kruszonką, kremem czekoladowym i mascarpone z owocami. Ekler z kremę patissiere oblany białą lub ciemną czekoladą.

Nowość VEGAN BOWL

Nowa odsłona Vegan Bowl – smażone, lekko pikantne tofu, pieczony kalafior, groszek cukrowy, pak choi, kasza bulgur i salsa caribe.

Napisz do nas

Dowiedz się więcej


Zadzwoń
Rezerwuj
Dojazd